سه شنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۱ / ۱۲:۵۳
کد خبر : ۱۰۵۰
گزارشگر : ۲۷۸

فعالان کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد غرب مازندران تجلیل شدند

ر آستانه بیستمین سالگرد تأسیس کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد کشور از فعالان کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد غرب استان مازندران روز 14 اسفندماه در محل امامزاده سید حسین(ع) پلتکله تنکابن با حضور فعالان این حوزه و جمعی از مسئولان استانی و منطقه برگزار شد.

محسن رضایی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌های تنکابن و عباس‌آباد ضمن اعلام این مطلب افزود: در آستانه 18 اسفندماه، سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد طی مراسم باشکوهی از فعالان کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد غرب استان مازندران شهرستان‌های نور، نوشهر، چالوس، عباس‌آباد، تنکابن و رامسر به همت دبیرخانه کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد مازندران و کانون شهدای منام امامزاده سیدحسین(ع) پلتکله تنکابن توسط مسئولان تجلیل شد.

در این مراسم که با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید توسط قاری برجسته و ممتاز کشوری، استاد غفاری آغاز شد، با اجرای برنامه توسط خدامی، یکی دیگر از قاریان برجسته کشوری ادامه یافت.

در ادامه مراسم، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌های تنکابن و عباس‌آباد ضمن عرض خیر مقدم گزارشی از فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد این دو شهرستان بیان کرد.


وی خاطرنشان کرد: تعداد کانون‌های فرهنگی و هنری فعال این دو شهرستان را 35 کانون اعلام و ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک این تعداد به بیش از 70 کانون برسد.

در ادامه، حجت‌الاسلام قادی، امام‌جمعه شهر نشتارود ضمن سخنانی از تلاش تمامی دست‌اندرکاران در برگزاری این مراسم تقدیر و فعالیت‌های فرهنگی و هنری را در مساجد زمینه‌ساز جذب جوانان به مسائل دینی و مذهبی دانستند و همت همه مسئولان را برای این مهم خواستار شد.

سپس، عصری، مسئول کانون فرهنگی، هنری شهدای گمنام پلتکله گزارشی از عملکرد این کانون ارائه و از زحمات تمامی مسئولان در برگزاری این برنامه و حمایت از کانون جهت اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری در سطح منطقه تقدیر و تشکر کرد.

این مراسم با سخنان فوقی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان مازندران ادامه یافت. وی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد، این حرکت فرهنگی را لازمه جذب جوانان به مسائل دینی و مذهبی دانستند.

وی از ایجاد کانون‌های جدید فرهنگی و هنری مساجد در استان مازندران خبر داد و افزود: سعی این مرکز بر آن است تا تمامی مساجد استان مازندران که فضایی به این منظور اختصاص دهند و دارای امام جماعت باشند دارای کانون فرهنگی، هنری مسجد شوند.

وی همچنین از احداث کتابخانه برای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خبر داد و گفت: در مساجدی که این امکان را نداشته باشند نیز به صورت باز کتابخانه ایجاد می‌شود.

در پایان این مراسم از فعالان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد غرب استان مازندران با اعطای هدایایی تقدیر شد که در حاشیه این مراسم نیز کتابخانه کانون فرهنگی، هنری شهدای گمنام پلتکله نشتارود توسط مسئولان افتتاح شد.

ایکنا
https://dahetakrim.masjed.ir/u/1YAL

ارسال نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه تخصصی مسجد می باشد.