دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۶:۴۱
کد خبر : ۱۱۱۶۰
گزارشگر : ۳۰۷

بیش از 40 مسجد در استان کرمانشاه آماده برگزاری آیین اعتکاف است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: 40 مسجد در استان کرمانشاه میزبان معتکفان در ایام البیض ماه رجب است.

به گزارش پرتال مرکز رسیدگی به امور مساجد، حجت الاسلام اسماعیل قبادی ،مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه بیان کرد: سنت حسنه اعتکاف هم چون سال های قبل همزمان با سراسر کشور از 23 لغایت 25 اردیبهشت ماه جاری در مساجد منتخب سطح استان کرمانشاه برگزار می شود. 
وی ادامه داد: این مراسم معنوی با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و کانون اعتکاف کرمانشاه برگزار می شود و علاقه مندان برای ثبت نام در تاریخ 17 و 18 اردیبهشت جاری در شهر کرمانشاه به مسجد جامع این شهر و در سایر شهرستان ها به مساجد منتخب مراجعه نمایند. 

حجت الاسلام قبادی تصریح کرد: ثبت نام از متقاضیان به دو روش حضوری و غیرحضوری و با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.etekafkermanshah.ir انجام می شود. 

مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه گفت: با استعانت از درگاه خداوند متعال، مراسم معنوی اعتکاف امسال در 40 مسجد در سراسر استان کرمانشاه برگزار خواهد شد و این مساجد آماده میزبانی از 6 هزار نفر معتکف را خواهند داشت. 

وی افزود: این مراسم معنوی علاوه بر شهر کرمانشاه در 10 شهرستان دیگر استان نیز برگزار شده و مبلغان مطرح استانی و کشوری در این مراسم حضور داشته و به مشاوره دینی و پاسخ گویی به سئوالات شرعی و اعتقادی معتکفان پاسخ خواهند داد. 

حجت الاسلام قبادی گفت: هزینه ثبت نام در این مراسم معنوی به ازای هر نفر بین 10 الی 20 هزار تومان خواهد بود و برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی رایگان است.

رسا
https://dahetakrim.masjed.ir/u/1E9B

ارسال نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه تخصصی مسجد می باشد.