پنج شنبه / ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ / ۱۰:۴۷
کد خبر : ۱۸۷۴۰
گزارشگر : ۳۱۲

بانک‌ها به سازندگان مسجد تسهیلات قرض الحسنه می‌دهند

مجلس به بانک‌ها و موسسات اعتباری اجازه داد تا تسهیلات قرض الحسنه را در اختیار سازندگان مسجد و نمازخانه قرار دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محراب، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز و در ادامه بررسی طرح یک فوریتی حمایت از احداث، تجهیز، نوسازی و مدیریت مساجد کشور، ماده 16 این طرح را که از سوی کمیسیون فرهنگی به صورت مجدد اصلاح شده بود، تصویب کردند.

بر اساس این ماده هر مسجد جدیدالاحداث باید با رعایت مفاد وقف نامه و در صورت تشخیص معاونت امور مساجد سازمان اوقاف، مساجد و امور خیریه پس از مشورت با هیات موسس، دارای خانه عالم و خانه خادم باشد. مساجد موجود در صورت امکان باید نسبت به تامین خانه عالم و خادم اقدام کنند.

نمایندگان همچنین با تصویب ماده 18 به بانک ها و موسسات اعتباری اجازه پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به سازندگان مساجد را دادند؛ بر این اساس هر گاه با توجه به اصول و ضوابط آمایش مساجد کشور متقاضیانی مایل به ساخت مسجد یا نمازخانه باشند، بانک ها و موسسات اعتباری مجازند ضمن هماهنگی با معاونت امور مساجد سازمان اوقاف، مساجد و امور خیریه تسهیلات قرض الحسنه را در اختیار آنها قرار دهند.

خبرگزاری مهر
https://dahetakrim.masjed.ir/u/1GxE

ارسال نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه تخصصی مسجد می باشد.