پنج شنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۴ / ۱۴:۰۰
کد خبر : ۲۰۷۴۵
گزارشگر : ۲۹۶

جلسه مشترک ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه های بسیج

جلسه مشترک و فصلی ائمه جماعات شهرستان دماوند با فرماندهان پایگاه های بسیج برگزار شد.

  به گزارش خبرنگار محراب از ناحیه علامه طباطبایی جلسه مشترک و فصلی روحانیون و ائمه جماعات ناحیه علامه طباطبایی با فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج شهرستان دماوند برگزار گردید.
سپاه

براساس این گزارش آمده است : جلسه مشترک ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه های بسیج شهرستان دماوند با حضور مدیر ناحیه علامه طباطبایی و فرمانده سپاه این شهرستان در حسینیه شهدای سپاه دماوند برگزار شد.

در ابتدای این جلسه و بعد از قرائت قرآن کریم سرهنگ شیرازی فرمانده سپاه شهرستان دماوند ضمن خیر مقدم و خوش امدگویی به مهمانان و ائمه جماعات از زحمات و تلاش های اقشار مختلف که برای اعتلای نظام جمهوری اسلامی ایران تلاش می کنند قدر دانی نمود.

در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین هادیان مدیر نحیه علامه طباطبایی نیز ضمن تشکراز برپایی جلسه ، به تشریح برنامه ها و فعالیت های ناحیه علامه طباطبایی پرداخت و گوشه هایی از ماموریت این مرکز را بازگو نمود.


در انتهای جلسه یکی از ائمه جماعات موفق به تشریح برنامه ها و فعالیت های خود در مسجد و جذب جوانان و نوجوانان به خانه های خدا پرداخت.

ناحیه علامه طباطبایی-مرکز رسیدگی به امور مساجد
https://dahetakrim.masjed.ir/u/1D4c

ارسال نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه تخصصی مسجد می باشد.