دوشنبه / ۲ آذر ۱۳۹۴ / ۱۷:۱۰
کد خبر : ۲۲۹۳۳
گزارشگر : ۲۹۶

دیدار امام جماعت مسجد الغدیر با مدیر ناحیه

امام جماعت مسجد الغدیر شهرستان پردیس با مدیر ناحیه علامه طباطبایی دیدار کرد.

به گزارش پایگاه تخصصی مسجد به نقل از ناحیه علامه طباطبایی امام جماعت مسجد الغدیر مهمان دفتر این ناحیه بود.

حجت الاسلام و المسلمین محمد وحید بارفروش امام جماعت مسجد الغدیر با حضور در دفتر ناحیه علامه طباطبایی با مدیر ناحیه دیدار و به بحث و گفتگو پیرامون برنامه ها و فعالیت های مسجد پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری مسجد حجت الاسلام و المسلمین هادیان در این دیدار ضمن خوش آمد گویی به وی از زحمات و تلاش های بی وفقه و خالصانه در راه برپایی نماز جماعت در مسجد الغدیر تشکر نمود.

مدیر ناحیه علامه طباطبایی در گوشه هایی از سخنان خود به ارائه برنامه در مسجد اشاره نمود و بیان داشت : روند برنامه های مساجد بیان گر این ادعاست که ارائه برنامه و داشتن برنامه های منسجم یکی از دلایل داشتن مسجدی فعال و با جمعیتی کثیر از اقامه کنندگان نماز خواهد بود.پس لازمه این کار ارائه و داشتن نماز های جماعتی فعال و دائمی با برنامه های گوناگون فرهنگی و متناسب با نیاز نمازگزاران می باشد.

گفتنی است در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین بارفروش امام جماعت مسجد الغدیر نیز به ارائه گزارش از برنامه ها و فعالیت های مسجد پرداخت.

ناحیه علامه طباطبایی-مرکز رسیدگی به امور مساجد
https://dahetakrim.masjed.ir/u/1pSF

ارسال نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه تخصصی مسجد می باشد.