شنبه / ۲۶ دی ۱۳۹۴ / ۱۵:۱۴
کد خبر : ۲۳۷۸۰
گزارشگر : ۲۸۶

دیدار مدیر ناحیه با شهردار منطقه بیست و یک

دومین جلسه مدیر ناحیه شهید مصطفی خمینی(ره) با شهردار منطقه بیست و یک جهت ساماندهی مساجد منطقه،صبح امروز در دفتر شهردار برگزار شد.

به گزارش گزارشگر ناحیه شهید مصطفی خمینی(ره) حجت الاسلام و المسلمین اصغری مدیر ناحیه شهید مصطفی خمینی(ره) صبح امروز در شهرداری منطقه بیست و یک حضور یافت و با دکتر بافرانی شهردار منطقه مذکور دیدار و در خصوص ساماندهی فعالیتهای مساجد منطقه گفتگو کرد.

در این جلسه مقرر شد کمیته ای متشکل از معاون فرهنگی و اجتماعی و معاون عمران  شهردار منطقه بیست و یک و نماینده ناحیه شهید مصطفی خمینی(ره) با بازدید از مساجد منطقه،نیازمندیهای مساجد را برآورد کرده و نحوه مساعدتهای شهرداری را بصورت هدفمند ساماندهی نمایند.

خاطر نشان می شود این دومین جلسه مدیر ناحیه شهید مصطفی خمینی(ره) با شهردار جدید الانتصاب منطقه بیست و یک می باشد که با دعوت دکتر بافرانی انجام شد و بنا بر اظهارات حجت الاسلام و المسلمین اصغری،جلسه رضایت بخش بوده و نظرات دو طرف را به یکدیگر نزدیکتر کرد.

دیدار مدیر ناحیه با شهردار منطقه بیست و یک 

ناحیه شهید مصطفی خمینی(ره)
https://dahetakrim.masjed.ir/u/1rcQ

ارسال نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه تخصصی مسجد می باشد.