جمعه / ۱۳ اَمرداد ۱۳۹۱ / ۰۰:۳۳
کد خبر : ۲۵۱۵
گزارشگر : ۲۷۸

حجت‌الاسلام زاهدی: مدیرت مساجد نیازمند بازنگری جدی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامرضا زاهدی عصر چهارشنبه در جلسه ساماندهی امور مساجد شهرستان مهدیشهر در محل اداره تبلیغات اسلامی این شهر ضمن تاکید بر ضرورت بازنگری بر مدیریت مساجد، افزود: مسجد جایگاه ارتباط و انس بندگان با خداوند و اصلی ترین پایگاه دین، اخلاق، معنویت و برترین مکان برای کسب آگاهی و بصیرت است.
وی با بیان اینکه  مسجد مقدس ترین مکان تربیت و پرورش انسانهای وارسته است اظهار داشت: می توان با بازنگری جدی مدیریت این اماکن مقدس در جهت نیل به اهداف والایی انسانی و تکامل بشری گام برداشت. زاهدی با تاکید بر نقش هیئت امناء مساجد افزود: این افراد تنها متولی امورات عمرانی نیستند، بلکه متولی فکر و اندیشه مردم نیز هستند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر گفت: امروز مدیریت به مثابه یک علم و فن و در ردیف سایر علوم بشری بخوبی درخشیده است.وی اضافه کرد: باعنایت به سیره و توصیه های پیامبران و امامان معصوم که امو رفرهنگی، تعلیم و تربیت، مسائل سیاسی و اجتماعی و حتی اقتصادی همه باید به گونه ای مدیریت شود که بشر را به هدف آفرینش نزدیکتر سازد و زمینه های خودشناسی، خداشناسی و حرکت در مدار رضای خداوند را برای انسان فراهم سازد اهمیت این مسئله بیشتر می شود.
شهرستان مهدیشهر دارای ۴۴ باب مسجد است که از این تعداد ۲۴ مسجد شهری و ۲۰ مسجد روستایی است.
https://dahetakrim.masjed.ir/u/1y8f

ارسال نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه تخصصی مسجد می باشد.