پنج شنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۸:۲۱
سرویس : مسجد خبر
کد خبر : ۳۷۹۹۲
گزارشگر : ۶۹۱
در سی‌ونهمین نشست ستارگان محراب

آئین نکوداشت آیت‌الله اوسطی برگزار شد

سی و نهمین نشست ستارگان محراب در مسجد قدس با هدف قدردانی از خدمات و مجاهدت‌های آیت‌الله حسین اوسطی برگزار شد.

به گزارش سرویس مسجدخبر پایگاه تخصصی مسجد، سی و نهمین نشست ستارگان محراب با هدف تجلیل از خدمات و مجاهدت‌های ۶۰ ساله آیت الله حسین اوسطی امام جماعت مسجد قدس، استاد برجسته اخلاق حوزه‌های علمیه تهران، غروب چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ در مسجد قدس خیابان پیروزی با حضور مردم شهیدپرور منطقه ۱۳، جمعی از علما و فضلا و شاگردان ایشان در حوزه و مسئولان مرکز رسیدگی به امور مساجد و سایر مراکز دینی و حوزوی تهران،  برگزار شد.

 بنا بر این گزارش؛ در این مراسم که با حضور جمع فراوانی از علما، فضلا و طلاب و آحاد مردم در مسجد قدس برگزار شد، حجت‌الاسلام حسین اسکندری مدیر حوزه علمیه دارالسلام به بیان آیات و روایاتی در مقام لزوم شکرگذاری از نعمات الهی پرداخت و علما را نمونه‌های بارز نعمات الهی برای همه مردم برشمرد.

وی از مرکز رسیدگی به امور مساجد به‌خاطر ابتکار عمل و برگزاری سلسله نشست های ستارگان محراب و تجلیل از علمای دین قدردانی کرد و گفت: مادامی که مردم در چنین جلساتی حضور داشته باشند مشغول شکر خدا هستند، زیرا این امر از سوی پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) هم انجام می‌شد. ایشان هم از انسان‌های خدوم و کسانی که برای مردم سودمند تر بودند، تجلیل می‌کردند.

این استاد حوزه علمیه به بیان احادیثی از پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌و‌سلم) و ائمه معصومین(علیهم‌السلام) در باب وظایف عالمان دینی و جایگاه آنان در جامعه پرداخت و خاطر نشان کرد: قدردانی از علما توسط مردم، مطلوب همه ائمه اطهار و اولیای الهی است. همچنان که در حدیثی از رسول خدا آمده که می‌فرمایند: «خَیرُ النّاسِ أنفَعُهُم لِلنّاسِ» و از امام صادق هم نقل شده است که؛ «رَحِمَ اللَّهُ قوماً کانوا سِراجاً و مَناراً»، همچنین امام رضا(علیه‌السلام) نیز فرمودند: «رَحِمَ اَللَّهُ عَبْداً أَحْیَا أَمْرَنَا»، که همه این روایات دلالت بر جایگاه رفیع و ارزشمند علمای ربانی در جامعه دارد.

حجت الاسلام اسکندری در ادامه به ویژگی‌ها و خصائص اخلاقی مطلوب اساتید اخلاق حوزه پرداخت و گفت: بر اساس حدیثی از حضرت علی‌(علیه السلام) مردم به سه دسته هستند؛ عالمان ربانی، شاگردان علما و یا افرادی که به دلیل بی پشتوانگی اعتقادی، با هر بادی در جامعه، حتی آرام، به سمت آن حرکت می‌کنند و از این‌رو نقش علما در تربیت نفوس پاک، با اهمیت تر از نقش هر شخص دیگری است.

وی سپس به بیان برخی خصلت‌های شخصیتی آیت‌الله اوسطی اشاره نمود و افزود: خلق نیکو داشتن با مردم، تواضع و فروتنی، ساده زیستی، دغدغه‌مندی برای رفع مشکلات مادی و معنوی مردم و حل و فصل دعاوی و مشکلات آنها، اصرار به طلبه پروری و نگرانی دائمی برای احوال طلاب و شاگردان، از ویژگی‌های برجسته این استاد برجسته حوزه‌های علمیه است.

حجت الاسلام اسکندری همچنین به تلاش تبلیغی دشمنان برای فاصله اندازی میان مردم و روحانیت پرداخت و استفاده آنان از ابزارهای هنری برای مخدوش نمودن چهره خدوم علمای ربانی را در راستای سیاست‌های خبیثانه و ضد دین آنان بر شمرد.

استاد حوزه علمیه در ادامه خاطرنشان کرد: اکنون دشمن با ایجاد شبهه در فضای مجازی اولویت‌ها را برای مخاطبین که همانا مسلمانان و شیعیان باشند، جابجا کرده است! هدف دشمن این است که بین علما و مردم فاصله بیندازد. لذا ده‌ها سال قبل و بعد از پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم) مردم را فریب دادند و بین جامعه و امت اسلامی و امیرالمومنین(علیه‌السلام) فاصله انداختند. بین امام حسین(علیه‌السلام) و مردم فاصله انداختند.

حجت الاسلام اسکندی افزود: اما اکنون مردم ما به لطف این نظام اسلامی بصیرت خاصی دست یافتند. دشمن اکنون تمام کانال ها و فضای مجازی را بسیج کرده است که مردم را از اصل نظام دور کند. باید حواسمان جمع باشد! مردم باید از ظرفیت علما و به خصوص ائمه جماعات مساجد که خود یک دانشگاه محسوب می‌شوند پیروی و تبعیت کنند.

وی افزود: اگر علماء دین نبودند، در شرایط غیبت امام معصوم(علیه‌السلامبسیاری از مردم به ارتداد کشیده می‌شدند.

وی در پایان گفت: ما باید قدردان مکتب حسین(علیه‌السلام) باشیم که این بصیرت را در ما ایجاد کرد که در هر عصری حق را از باطل تشخیص دهیم. اینکه گاهی بی حرمتی از سوی مردم عادی و شخصی به یک عالمی می‌شود، نتیجه تلاش یک‌شبه دشمن نیست! دشمن سال‌ها تلاش کرده تا مردم را فریب دهد! اکنون این اتفاق وظیفه ما را سخت می‌کند. ما باید بتوانیم با بهره گیری از این مکتب، علم و خلق نیکو و ترویج معارف اهل بیت(علیهم السلام) مانع انحرافات این‌چنینی شویم.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم که به همت مرکز رسیدگی به امور مساجد تهران برگزار شد، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران، حجت‌الاسلام و المسلمین حسین اسکندری مدیر مدرسه علمیه دارالسلام، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمود علوی، نماینده مجلس خبرگان رهبری و حجت الاسلام و المسلمین حجت‌اله ذاکر، معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد، با رونمایی از لوح نکوداشت آیت‌الله حسین اوسطی از ایشان تقدیر و تجلیل به عمل آوردند.

در پایان مراسم، هدیه‌ای ارزشمند، یک جلد قرآن کریم، از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد توسط حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران به آیت‌الله حسین اوسطی تقدیم شد.

لازم به ذکر است؛ آیت‌الله حسین اوسطی از سال ۱۳۶۵ امام جماعت مسجد قدس در خیابان پیروزی است.

ببینید| آلبوم تصاویر

پایان پیام/

https://dahetakrim.masjed.ir/u/1718
000
1
2
7
6
8
4
3
5
9
صفحه ۱ از ۲

ارسال نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه تخصصی مسجد می باشد.