یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۹
سرویس : اصلی
کد خبر : ۳۸۸۶۶
گزارشگر : ۶۹۱
در پویشی به نام «ستاره محراب» برگزار می‌شود

بزرگداشت شهیدرئیسی در مساجد استان تهران

مراسم اولین سالگرد شهادت امام مسجد جعفری و رئیس جمهور مردمی با عنوان «ستاره محراب» دوشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه همزمان با نماز مغرب و عشا در تمامی مساجد استان تهران برگزار می‌شود.

 به گزارش سرویس مسجدخبر پایگاه تخصصی مسجد؛ شهید سیدابراهیم رئیسی بیش از دو دهه امام جماعت «مسجد جعفری» در گیشای تهران بود. امسال و در آستانه سالروز شهادت این امام جماعت دلسوز و رئیس جمهور مردمی، مراسماتی با عنوان «ستاره محراب» در روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه همزمان با نماز مغرب و عشا در تمامی مساجد استان تهران برگزار می‌شود. 

 

 شهید رئیسی اهل محل را با اسم کوچک می‌شناخت. شماره تلفن آنها را داشت. تماس می‌گرفت و احوال خود و خانواده‌شان را جویا می‌شد. پای کار تمامی برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مسجد بود. تا آنجا که فرصت داشت در مسجد حاضر بود. اهالی گیشا پس از شهادتش می‌گفتند؛ او برای ما همچون برادری دلسوز بود و اگر خبر نداشتیم، هرگز گمان نمی‌کردیم که رئیس جمهور کشورمان است. 

آلبوم | مراسم ختم شهید رئیسی در مسجد جعفری به همت اهالی گیشا

 

پوستر | ستاره محراب

پشتکار، دغدغه، تواضع و دلسوزی او برای مردم در کنار ایمان و تقوایش، از شهید رئیسی یک ««امام جماعت طراز» ساخته بود و چه زیبا رهبر انقلاب فرمودند که رئیسی عزیز، خستگی نمی‌شناخت.

پایان پیام/ 
https://dahetakrim.masjed.ir/u/1dru

ارسال نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه تخصصی مسجد می باشد.