شنبه / ۲ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۰:۳۳
کد خبر : ۵۴۰۷
گزارشگر : ۲۷۹

مساجد عظیم‌ترین پایگاه فرهنگی کشور(فارس92/06/02)

حجت‌الاسلام مجتبی نجفی ظهر امروز در مراسم نکوداشت دهه مساجد در مسجد حاج قاسم ملایر اظهار داشت: مساجد از صدر اسلام بزرگترین پایگاه برای انجام امور مهم و برنامه‌ریزی‌های جامعه بوده است.

وی با اشاره به اینکه قرآن کریم به قداست و عظمت مساجد به عنوان خانه الهی تأکید فراوان داشته است، ادامه داد: این کتاب آسمانی از کسانی که برای ساخت مسجد قدم بردارند به عنوان ایمان‌آورندگان به خدا یاد کرده است.

مدیر حوزه علمیه برادران ملایر مساجد را عظیم‌ترین پایگاه فرهنگی و مهم‌ترین سنگر انقلاب اسلامی برشمرد و تصریح کرد: حرکت‌های ضد رژیم شاهنشاهی به رهبری امام (ره) از مساجد شروع شد.

وی ادامه داد: در زمان پیروزی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس نیز مساجد به عنوان پایگاه اصلی و مهم در حرکت رزمندگان به جبهه نقش مؤثری ایفا کردند.

نجفی مساجد را مرکز فقه و آموزش‌های دینی نیز برشمرد و عنوان داشت: در گذشته طلاب در مساجد علاوه بر عبادت و خودسازی، به مباحث آموزش در علوم دینی نیز می‌پرداختند.

وی بر احیا و نکوداشت مساجد تأکید کرد و گفت: امروز باید جاذبه‌های مساجد را برای مردم به ویژه جوانان بالا ببریم.

مدیر حوزه علمیه ملایر در ادامه گفت: در این زمینه مساجد نباید تنها مکانی برای برگزاری برنامه‌های ترحیم باشد.

وی تصریح کرد: دشمنان با نقشه‌های شوم خود سعی در کمرنگ کردن حضور مردم به خصوص جوانان در مساجد و کاهش جذابیت معنوی مساجد دارند تا بتوانند به اهداف خود برسند.

در ادامه رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر نیز با اشاره به اینکه 340 مسجد در شهرستان ملایر وجود دارد افزود: از این تعداد 64 مسجد در شهر ملایر است.

محمدرضا بشری به وجود شش مسجد تاریخی در ملایر اشاره کرد و گفت: این مساجد قدمت بالایی دارند و نقوش قدیمی دست نخورده در آنها باقی است.

وی خاطرنشان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته از سوی اداره میراث فرهنگی شهرستان تاکنون پنج مسجد تاریخی در ملایر به ثبت فهرست آثار ملی رسیده و مسجد امامزاده خاتون ملایر نیز در نوبت فهرست آثار ملی قرار دارد.

خبرگزاری فارس
https://dahetakrim.masjed.ir/u/1rm5

ارسال نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه تخصصی مسجد می باشد.