یکشنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ / ۲۳:۱۶
کد خبر : ۹۸۷۳
گزارشگر : ۳۰۷

برگزاری مسابقات سراسری قرآن دانشگاه های عراق در مسجد کوفه

مرحله نهایی نخستین دوره مسابقات سراسری قرائت و تجوید قرآن دانشگاه های عراق دیروز، 17 اسفند، در مسجد کوفه برگزار شد.

به گزارش پرتال مرکز امور مساجد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی «kuiraq.com»، این مرحله از مسابقات با همکاری تولیت مسجد معظم کوفه و مزارهای وابسته به آن و بخش آموزش دانشگاه کوفه در مسجد معظم کوفه برگزار شد.
این مسابقات ساعت 9 صبح به وقت محلی آغاز شد و برترین قاریان دانشگاه های عراق در آن حضور یافتند.
مسجد معظم کوفه این رقابت ها را در راستای تحقق اهداف و طرح های فرهنگی و اسلامی و نشر فرهنگ اسلامی ـ قرآنی در دانشگاه های عراق برگزار کرد.
سید محمد الموسوی، مسئول بخش امور فکری تولیت مسجد کوفه و تعدادی از مسئولان بخش ارتباطات و اطلاع رسانی اینمسجد نیز در رقابت ها حضور یافتند و سه تن از دانشجویان دانشگاه کوفه از شرکت کنندگان در این رقابت بودند.
پیش تر مسابقات قرآن ویژه دانشجویان دانشگاه کوفه با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و گروهی از دانشجویان این دانشگاه و با اهتمام به حدیث پیامبر(ص): «خیرکم من تعلم القرآن وعلمه: بهترین شما کسی است که قرآن را فراگیرد و به دیگران بیاموزد» در این دانشگاه برگزار شده بود.

ایکنا
https://dahetakrim.masjed.ir/u/1J2j

ارسال نظر

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه تخصصی مسجد می باشد.